Vårt mål är att alltid leverera så fläckfri tvätt som möjligt!  Tyvärr är det så, som alla vet, att vissa fläckar helt enkelt inte går att ta bort men vi gör alltid vårt bästa. Det är många olika faktorer som avgör om en fläck går att ta bort eller inte. Det handlar om hur länge den har suttit, vad det är för typ av fläck, vad det är för tyg och om du  själv har försökt få bort fläcken och därmed fixerat den …


Tipset är alltså att du inte ska försöka ta bort fläcken innan du tar det hit, det gör nämligen ännu svårare att få bort fläcken. Det underlättar om du berättar för oss vad det är för fläckar, hur länge de har suttit och om du har försökt ta bort det själv först. På så sätt ökar chansen att få bort även de svåraste fläckarna! Vissa fläckar går endast bort vid kemtvätt. Det kan vara mycket svårt att efter vattentvätt få bort en fläck som lätt skulle gå bort i kemtvätten.


Att ta bort fläckar är en konst som kräver lång erfarenhet. Det finns inget universal fläckmedel som tar bort alla sorters fläckar. Varje fläcksort har vissa kemiska egenskaper och kräver därför därtill avsedd specifik fläckmedel.